31 Mart 2008 Pazartesi

ZONGULDAK'LI FİDANLAR ÇUKURLARINA KAVUŞTU!

Geçen hafta Samsun'dan Sayın Hüseyin İspirli'den gelen,bu hafta da Ballı Baba Sayın Selahattin Güney'den gelen fidanlar Kayseri'de Pınarbaşı ilçesine 40 adet Talas ilçesine 40 adet kalanı(yalkaşık 500 adet) İncesu İlçesu Süksün Kasabası'na dikildi.
Hamiyyetperver ülkem insanının adı ve izleri buralarda yaşayacak.Gerçi kendileri ne kadar mütevazi örneği gösterselerde bu böyle.
Diyorlar ki "birgün Kayseri'ye yolumuz düşerse bu fidanlar o zamana büyür belki altında bir çay içeriz" diyorlar. Fidanlar gene büyüyedursun yarından itibaren tüm arı dostlarına kapılarımız her zaman açıktır.Fidanların büyümesini beklemeye gerek yok.
Tabiiki emeği geçenleri unutmamak lazım. İşi haricindeki işlerini de iyi yapanlar başlıklı bir yazı yayımlamıştım.Burada Ballı Baba'nın dediği gibi "işini iyi yapanlar"ı anmadan geçmek olmaz.
Zonguldak orman bölge müdürü Sayın Akif Yılmaz'a,fidanlama şube müdürü Sayın Cengiz Çetintaş'a,Ereğli orman işletme müdürü Sayın İhsan Toptan'a,Expres Kargo sahibi Sayın Kemal Turhan'a ve emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Umarım bu güzellik Türkiye'deki diğer kurum ve kişilere örnek teşkil eder.Çünkü ülkemizin geleceği bu duyarlılığı istiyor.Kafalarını kuma gömenler lütfen etrafınıza bir bakın.......
Umudu ve azmi kaybetmeyen vatanseverlere selam olsun.
Selam ve Saygılarımla.