24 Mart 2008 Pazartesi

FİDANLAR GELDİ


Samsun dan Sayın Hüseyin Abi'den fidanlar geldi.Biran önce çukurlarına kavuşturduk.Kendisine Kayseri adına çok çok teşekkür ediyorum ,sağolsun varolsun.
Yorgunluktan kendime 2 günde ancak geldim ama değdi doğrusu.
Tüm dostlara saygı ve selamlar.


6 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Değerli kardeşim dünya seni örnek almış bu haftayı orman haftası kabul etmiş. Hazır yorgunluğun geçmiş kendine gelmişken birazdaha kuyu kaz benim yolladıklarımda peşembe günü elinde olacak cuma günü dikersin.Şimdiden kolay gelsin ve sana yardım edecek olan arkadfaşlarında ellerine sağlık...

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

fidanlar hayırlı olsun

İlhami Uyar dedi ki...

Kolay gelsin,inşallah hepsi tutar sizde amacınıza ulaşmış olur,çevrede güzellenir,insan olarak bu katkıyı hepimizin yapması gerektiğine inanıyorum.Gönderenlerede samimiduygularımı iletiyorum,bu güzel davranışları için.Kolay gelsin.

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Çok Kıymetli Dostlar,
Ballı Baba,İlhami Abi ve Sayın Özşahin güzellikleri benimle paylaştığınız için sağolun ve varolun.Her nimetin mutlaka bir külfeti olması gerekiyor.Bu külfete de seve seve katlanacağız elbette.Allah o gücü bize veriyor çok şükür. Ne mutlu bana ki sizler gibi değerli dostlarım var.İyi ki varsınız.
Selam ve Saygılar.

arıbeyi dedi ki...

Değerli Kardeşim Tuncay Bey;
Fidan temin edip gönderdim.Bu benim için pek zahmetli olmadı. Asıl zahmeti sizler çektiniz. Olsun. Memleketimizin güzelliği ve gelişmesi için bütün zahmetleri çekmeye değer.Teşekkür etmene gerek yok.
Asıl ben sana ve gösterdiğin duyarlılığa teşekkür ederim ki aklımıza getirmiş oldun da bizde sayende güzel bir iş yapma imkanını yakalamış olduk.Yeterki fidanlar dikilen yere uyum sağlayıp yeşillensin. Size söz veriyorum gelecek yıl gönderdiğimin iki katı daha fidan göndereceğim.Dikimde emeği geçenlere ve sizlere sonsuz selamlarımı gönderiyorum.SAYGILARIMLA.

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Hüseyin Abi,
Bu sözler üzerine ne denir ki?
Bana bu mutluluğu ve onuru yaşattığınız;bu anlamlı güzellikleri paylaştığınız için hep size duacıyım.
Allah hep doğrunun yanındadır.Sizlerinde yanında olsun,yar ve yardımcınız olsun.
Allah'ın Rahmet'i ve Bereket'i üzerinize olsun.
Saygı ve selamlarımı sunarım.