26 Ocak 2009 Pazartesi

ARILIKTA FARELER






DEĞERLİ DOSTLAR,

KAPALI ARILIKTA BU KIŞ FARELER KOVAN GİRİŞ DELİKLERİNİ GENİŞLETMEK İÇİN TAHTALARI KEMİRMEYE BAŞLADI. YUKARIDAKİ RESİMLER ESKİ KARAKOVANDA 5'LİK NORMAL FENNİYE ÇEVİRDİĞİM ZAYIF BİR KOVAN. ANCAK NORMAL FENNİ KOVANLARDADA AYNI FAALİYETLER SÖZKONUSU.

GEÇEN YIL BÖYLE BİRŞEY GÖRMEMİŞTİM AMA GEREKLİ TEDBİRİ ALDIM. UMARIM TÜM DOSTLARLA BERABER KAYIPSIZ BAHARA ÇIKARIZ.

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Hadise dünya varolduğu sürece bu döngü devam edecek,yararlı zararlı ilişkisi ,çare olarak ne düşünüyorsunuz,kolay gelsin.

TUNCAY HADİSE dedi ki...

İLHAMİ ABİ,
KAPALI ARILIĞIN PENCERESİ AÇIK KAPI KAPALI İDİ.
KAPIYIDA AÇIK BIRAKTIM ETRAFTAKİ KEDİLER İÇERİYE GİRİP ÇIKMAYA BAŞLADI,DOĞAL YOLDAN TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYORUM.SONUCU İLERİKİ GÜNLERDE GÖRECEĞİZ İNŞALLAH.
İKİNCİ BİR NOT:HAVALAR BİR KAÇ GÜNDÜR BAHAR GİBİ OLDU,BÖYLE GİDERSE ARILARI TEKRAR BAHÇEYE ALIP İŞİ KÖKTEN TEMİZE HAVALE ETMİŞ OLACAĞIM.YALNIZ ŞUNU GÖRDÜM Kİ ARILARI İÇERİDE KIŞLATMANIN İYİ BİR TARAFI;GÜNEŞ AÇIP HAVA 15 C YE ÇIKTIĞINDA İÇERİDE TERMOMETRE 8 C OLUYOR VE SALKIM BOZULMADIĞI İÇİN ARI KARDA UÇUŞA ÇIKIP TELEF OLMUYOR.
SAYGI VE SELAMLAR.

BOZÜYÜKLÜ ARICI dedi ki...

tucay kardeşim,e postana davet yazıp gonderdım ama başarılı oldummu bılemedım ondan burayada yazıyorum,

21 şubat cumartesi gunu saat 13.oo de prof dr.muhsin dogaroglu hocamı en önden dınlemek ıstıyorsan beklıyorum,mısfırım ol vede tanışırız, saglıcakla kal

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Abi,
e postan gelmemiş.Bana hotmailden
t_hadise@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin.Ya da tuncay.h27@gmail.com
Nazik düşünceniz içinde ayrıca teşekkür ederim.Sn Doğaroğlu'nu elbette dinlemek isterim.Konferansı nerede verecek ve konusu nedir abi.